IV etapi juhend

Toimumise aeg ja koht

Õhtujooksu IV etapp toimub 17.oktoober 2018 Tartus. Start 7,3km pikkusele distantsile antakse kell 19:19 Ringtee postkontori lähtistel (Võru 171) ning finiš suletakse kell 22.00.

Rada

Start 7,3km pikkusele jooksu- ja kõnnidistantsile antakse Tartus, Ringtee postkontori lähistel (Võru 171). Stardist liigub rada pöördega vasakule üle viadukti ning järjekordne vasakpööre viib raja viadukti alla. Mööda kergliiklusteed jõutakse teiskordselt viaduktile ning peale vasakpööret Statoili kõrval keerab rada taas viadukti alla. Edasi suundub trass paralleelselt Ringteega ja peale kurvi liigub rada pikalt mööda Rehepapi ja Tamme tänava kergliiklusteed, kuni jõutakse Tõrvandi Terminali tanklani. Seal ootab ees kõiki jooksjaid joogipunkt. Edasi joostakse Ülenurme koolini ning seejärel pööratakse vasakule suunaga finiši poole.

Osalemine ja vanusegrupid

  • N/M18   - 2000 ja nooremad
  • N/M     -  1978- 1999
  • N/M40+  - 1977 ja vanemad

Põhidistantsil võivad osaleda kõik 2006 ja varem sündinud jooksuhuvilised, kellel on piisav treenitus antud võistlusdistantsi läbimiseks.

Registreerimine ja stardimaksud

Eelregistreerumine toimub interneti teel, aadressil www.ohtujooks.ee. Registreerumiseks tuleb täita registreerumisankeet. Osalustasu tuleb kanda MTÜ Meeleolusport arveldusarvele EE131010220247924227 (SEB). Selgitusse palume kindlasti kirjutada „Õhtujooks“/ “Õhtukõnd“ ja arve number (nt „Õhtujooks või Õhtukõnd, arve 219918710“). Registreering on lõplikult kinnitatud peale osalustasu maksmist. Eelregistreerimise hind kehtib vaid õigeks ajaks tasutud makse puhul. Eelregistreerunud osaleja, kes soovib maksta osalustasu võistluspäeval kohapeal, peab seda tegema kohapealse hinnakirja järgi. Klubide ja ettevõtete pingereas punktide kogumiseks hooaja lõikes tuleb registreerimisel vastavasse lahtrisse kirjutada oma kooli või ettevõtte nimi. Kui soovite ettevõttele või klubile arvet, siis palume sellest teavitada ohtujooks@meeleolusport.ee

Võistluskategooria

Kuni 08.10.18

09.10.18-15.10.18

17.10.18

Jooks

8€

12€

15€

Jooks - soodushind*

7€

11€

15€

Kõnd

7€

11€

15€

Kõnd - soodushind*

6€

10€

15€

*Alla 18-aastastel ja üle 60-aastastel kehtib soodushind

 

Numbrite väljastamine, viimase minuti registreerimine ja ümberregistreerimine on avatud võistluspäeval võistluskeskuses alates 2 tundi enne starti kuni stardipaugu andmiseni. Võistluskeskuses ümberregistreerimise (nime või distantsi muutmine) tasu on 5 EUR.

Osavõtutasu sisaldab

Tähistatud, turvatud rada, rinnanumbrit, elektroonilist ajavõttu, pakihoidu, riiete vahetamise võimalust, vajadusel meditsiinilist abi, spordijooki rajal ja finišis ning toitlustust.

Ajavõtt ja tulemused

Ajavõtt toimub elektrooniliselt. Tulemused avaldatakse kohapeal ning hiljem internetis ametlikul ürituse kodulehel www.ohtujooks.ee

Võitjate selgitamine ja autasustamine

Igal etapil autasustatakse meeste ning naiste absoluutklassi kolme parimat lõpetajat medali ning esemeliste auhindadega. Iga vanuserühma kolme paremat autasustatakse medaliga.

Võidetud auhindu on võimalik kätte saada 14 kalendripäeva jooksul peale võistluse toimumist (välja arvatud riknevad tooted)!

Lisainfo

  • Võistlusnumber tuleb kinnitada originaalsuuruses rinnale (võistlusnumbreid ei tohi kokku voltida).
  • PS! Hooajanumbrid kehtivad läbi terve hooaja. Hooajanumbri maha jäämise või kaotamise korral tuleb tasuda ümberregistreerimistasu 5€.
  • Teed on osaliselt liikluseks ning teistele kasutajatele samuti avatud. Ohutuse huvides on osavõtjad kohustatud järgima liikluseeskirju, juhinduma liiklusmärkidest ja liikluse reguleerijate märguannetest.
  • Tervisliku seisundi eest vastutab iga osaleja ise. Korraldaja ei vastuta osavõtjale tekkinud tervisekahjude ja isikliku vara purunemise või kadumine eest.
  • Võistluskeskuses ja rajal on tagatud osalejatele meditsiiniline abi.
  • Ürituse ärajäämisel korraldajatest mitteolenevatel põhjustel (Force Majeure) osavõtumaksu ei tagastata. Osavõtust loobumisel osavõtutasu ei tagastata.
  • Kaotatud ja leitud asjad tuleb üle anda sekretariaadile.
  • PS! Kuna rajal võib esineda vähese valgusega lõike, siis soovitame võimalusel kaasa võtta pealambi!

Korraldaja:

Võistlust korraldab MTÜ Meeleolusport, projektijuht on Janelle Uibokand.

Lisainfo ja küsimused: janelle@meeleolusport.ee või +372 553 4445