Uudised

Uudised

Õhtujooksu finaaletapil selguvad hooaja parimad

Täna, 21.novembril stardib Õhtujooksu järjekorras viies ja viimane etapp kell 19.19 Anne kanali ääres. 7,7km pikkusel distantsil on naiste arvestuses ning taaskord ka meestele pinget pakkuma tulemas üks Eesti tuntumaid olümpiasportlasi Leila Luik.

Lisaks neljandal etapil Õhtujooksul võiduarve avanud kolmikõele jahivad naistest esikohta varasemalt sarjas võidutsenud Minna Kuslap ning Sille Puhu. Nende vahel läheb tõenäoliselt jagamisele ka 2018 hooaja kokkuvõtte võitja tiitel. Meeste arvestuses läheb etapivõitu ning sarja kokkuvõtte võitu püüdma tiitlikaitsja Olavi Allase. Allasele etapivõidu nimel konkurentsi pakkumas on aga Tartu Linnamaratonil ning ka mujal häid tulemusi näidanud Karel Hussar. 

Õhtujooksu hooaeg saab punkti taaskord kohas ning ka varasemast tuttaval rajal, kus kogu Õhtujooksu sarjale tundegite poolt algus sai pandud. Õhtujooksule eelregistreerumine sulgus veebis küll juba esmaspäeva südaööl, kuid viimasel minutil ärkajatele on avatud võimalus ennast kirja panna alates 2 tundi enne starti võistluskeskuses. Võistlejaid ootab elektrooniline ajavõtt, tähistatud ning turvatud rada, riietevahetamise võimalus, pakihoid ning peale pingutust soe supp ja vitamiinirohke Smushie!

Kohtumiseni juba täna (21.november) õhtul Tartus, Anne kanali Turu silla poolses otsas.